Οι ενοικιάσεις Wavegroup είναι εδώ!

…με λύσεις για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Η υπηρεσία ενοικιάσεων αυτοκινήτων της Wavegroup  προσφέρει ευέλικτη και οικονομική μηνιαία ενοικίαση αυτοκινήτου σε εταιρίες και ιδιώτες, επιστρέφει με νέα προσφορά και τιμές που ξεκινούν από 25€ +ΦΠΑ την ημέρα.

Η προσφορά  περιλαμβάνει κάποια από τα νεότερα μοντέλα αυτοκινήτων της ελληνικής αγοράς όπως Volkswagen Up, Citroen C3, Peugeot 208 Diesel, Peugeot 108 Automatic, Opel Astra, Mercedes Benz A160 και πολλά άλλα.

Κάντε κράτηση τώρα πιο εύκολα από ποτέ, με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Εκδηλώστε σήμερα ενδιαφέρον, συμπληρώνοντας την online φόρμα.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Επιπλέον Αξεσουάρ-Εξοπλισμός

Ζητήστε μας επιπλέον αξεσουάρ που θα κάνουν το ταξίδι σας πιο άνετο, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες. Η Wavegroup σας παρέχει πληθώρα αξεσουάρ όπως παιδικά καθίσματα, αλυσίδες χιονιού, Car WI-FI Internet, Πλοηγό (GPS) και πολλά άλλα. Οι ανάγκες σας είναι προτεραιότητά μας και φροντίζουμε να καλύψουμε κάθε σας απαίτηση.

Καλύψεις

Οδηγήστε χωρίς άγχος.

Κάθε φορά που ενοικιάζετε με την Wavegroup, θέλουμε να απολαμβάνετε κάθε στιγμή του ταξιδιού. Για το λόγο αυτό, έχουμε δημιουργήσει ένα εύρος πακέτων κάλυψης αυτοκινήτου που μπορούν να κάνουν το ταξίδι σας ακόμα καλύτερο.

Με το κατάλληλο πακέτο κάλυψης, μπορείτε να μειώσετε ή ακόμη και να μηδενίσετε τα ποσά ευθύνης, ταξιδεύοντας ξέγνοιαστα.

Ασφάλεια Κλοπής

Όλα τα αυτοκίνητά μας προστατεύονται με ασφάλεια κλοπής.

Ασφάλεια Πυρός

Όλα τα αυτοκίνητά μας προστατεύονται με ασφάλεια πυρός.

Οδική Βοήθεια

Σε όλα μας τα αυτοκίνητα παρέχεται οδική βοήθεια 24/7